Installation af appen

Du kan installere Kaspersky -appen fra appbutikkerne hos Google, Huawei, Xiaomi eller andre udbydere.

Sådan installerer du Kaspersky-appen:

1. Åbn appen eller webstedet for butikken på din enhed.
  2. Find Kaspersky-appen.
  3. Åbn appsiden, og tryk på Installér. Installation af appen begynder.
  4. Åbn appen, og se listen over tilladelser, som Kaspersky-appen har brug for.
    • Hvis du accepterer at give appen disse tilladelser, skal du gå til enhedens Indstillinger, finde Kaspersky-appen og give appen adgang til at administrere alle filer.
    • Hvis du afviser at give appen de nødvendige tilladelser, skal du afinstallere appen.

Hvis din enhed kører på Android 13 eller 14, bliver du bedt om at give appen tilladelse til at vise meddelelser. Hvis du ikke giver denne tilladelse til Kaspersky-appen, vil appen ikke kunne give dig besked om din beskyttelsesstatus, licensoplysninger og andre apprelaterede problemer.

Nogle trin kan variere afhængigt af den butik, du bruger.

Gå til Hjælp til Google Play for at få flere oplysninger om brug af Google Play. Gå til AppGallery Support-webstedet for at få flere oplysninger om brug af AppGallery. Du kan finde flere oplysninger om brug af andre udbyderes app-butikker i hjælpedokumentationen fra den tilsvarende udbyder.